تبلیغات
دانستنی ها - پیشگیری از 10 بیماری با مصرف گوجه
 
دانستنی ها
وبلاگی برای تمامی سنین
درباره وبلاگ


با سلام خدمت عزیزانی که این وبلاگ را مورد بازدید قرار دادند. لازم به ذکر است که تمامی مطالب این وبلاگ متعلق به تیم دانستنیها است و استفاده از آن به شرط ذکر منبع مانعی ندارد. با تشکر!!!
مدیر وبلاگ:
احسان آخرت دوست

مدیر وبلاگ : آتنا آخرت دوست
نظرسنجی
بزرگترین دانشمند ایرانی از نظر شما؟










كارشناس ارشد تغذیه انستیتو تغذیه و صنایع غذایی كشور گفت: مصرف گوجه فرنگی سبب جلوگیری از ابتلا و یا مبارزه با دست كم ۱۰ بیماری مانند دیابت نوع ۲، حملات قلبی، گرفتگی های عروق، انواع سرطان مانند سرطان پوست و پروستات، چاقی مفرط، بیماری های مزمن مانند روماتیسم، افسردگی، بیماری های عفونی و یبوست می شود.

منیریه دادخواه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: مصرف مستمر گوجه فرنگی، فرآورده ها و عصاره های آن به دلیل دارا بودن خواص بیشمار مانند ویتامین C، كمك زیادی به حفظ و احیای سلامت افراد می شود. به طور مثال این گیاه به دلیل ویتامین C بسیار موجب رقیق كردن خون و پلاكت های آن و درنتیجه جلوگیری از چسبندگی و ایجاد لخته خون در رگ ها و قلب می شود.
وی اظهار داشت : استفاده منظم از این ماده غذایی در روز به سلامت قلب وعروق كمك كرده و از بروز حملات قلبی می كاهد.

به گفته دادخواه، گوجه فرنگی از سبزیجات پر مصرف تابستانی است كه سرشار از ویتامین C ، املاح معدنی پتاسیم، فیبر غذایی، رنگ دانه گیاهی و لیكوپن است.
این كارشناس تغذیه ادامه داد: لیكوپن یك آنتی‌ اكسیدان قوی است. لیكوپن در گوجه فرنگی تازه دارای مقدار فراوانی یافت می شود. مصرف این ماده به حفاظت در برابر سرطان بسیار موثر است و از پیشگیری و ابتلا به سرطان كمك می كند.
وی افزود: همچنین وجود لیكوپن در این سبزی به سلامت پروستات در مردان كمك كرده به طوری كه توصیه می شود مردان گوجه فرنگی و فرآورده های آن را به طور روزانه مصرف نمایند تا از بروز سرطان پروستات در امان باشند.

دادخواه گفت: در طب سنتی از گوجه فرنگی و عصاره های آن به دلیل تركیبات آنتی اكسیدان وضد التهاب آن از بروز برخی از بیماری های مزمن و التهابی مانند روماتیسم پیشگیری می كند .

دادخواه با اشاره به اینكه گوجه فرنگی هم به صورت خام و پخته می توان مصرف كرد گفت : مصرف پخته گوجه فرنگی در جذب رنگ دانه های آن بسیار موثر است و حرارت دادن به گوجه فرنگی و یا كمی تفت دادن در روغن به جذب بهتر رنگ دانه های لیكوپن كمك می كند.
وی توصیه كرد: برای استفاده از ویتامین ها و خواص مفید آنها باید گوجه فرنگی را به محض برش زدن مصرف كرد، زیرا این ماده غذایی پس از برش زدن با اكسیژن هوا تركیب شده و خاصیت آنتی اكسیدانی و ویتامین C آن از بین می برد.

كارشناس ارشد تغذیه انستیتو تغذیه و صنایع غذایی كشور افزود: وجود پتاسیم در این ماده غذایی به كنترل فشار خون كمك می كند و به عنوان یك میان وعده بسیار مناسب برای همه افراد در سنین مختلف توصیه می شود . این سبزی برای افرادی كه می خواهند وزن خود را كاهش دهند مناسب است.




نوع مطلب : پزشکی، 10 تایی ها، 
برچسب ها : مصرف گوجه، خواص گوجه، خواص مصرف گوجه فرنگی، پیشگیری از بیماری با مصرف گوجه، گوجه فرنگی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 02:46 ق.ظ
Magnificent beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your website, how could i subscribe for a blog website?

The account aided me a appropriate deal. I had been tiny bit familiar of this your broadcast offered brilliant clear concept
جمعه 25 فروردین 1396 05:41 ق.ظ
We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
Your website offered us with valuable information to work
on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful
to you.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


.